Het verhaal

Gemaakt in Italië en nu ook verkrijgbaar in de Benelux. De combinatie van traditie, vakmanschap en technologie  heeft er voor gezorgd dat de “magische” formule voor UASHMAMA® (zeg Wash mama) papier is ontstaan. 

Door een productieproces waarvan de techniek te vergelijken is met het looien van leer is een duurzaam materiaal ontstaan. 100% natuurlijke vezels, afkomstig van kweekbomen.

Het is papier, het lijkt op leer, is wasbaar als stof en behoudt zijn vorm. Daardoor is het voor vele doeleinden geschikt. De productlijn van UASHMAMA® is eindeloos en blijft inspireren. Van de fantastische zakken tot aan de functionele tassen. De producten worden met liefde bedacht en stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt.

Na de zeer populaire Paper Bags is de lijn nu uitgebreid met onder andere tassen & manden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en bewerkingen.

Facts:
- Je kan de producten van UASHMAMA® écht wassen. Zie de wasvoorschriften voor meer informatie. 
- Wees niet bang om buiten in de regen te lopen met je tas. Wij krijgen die vraag heel vaak.
- Origineel & duurzaam
- Gemaakt van kweekbomen
- Mix & match je eigen UASHMAMA® set bij elkaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »