Herroepinsgrecht:


In de winkel kunt u als koper (consument) een product even vasthouden of een demonstratie krijgen, maar via internet gaat dat wat lastig. Daarom heeft u als koper (consument) online een herroepingsrecht.

Retourneren kan binnen 14 dagen na levering. Vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen, heeft u dus 14 dagen de tijd om de overeenkomst te ontbinden. Nogmaals, dit is een gegarandeerd en onvoorwaardelijk retourrecht wat u als koper (consument) heeft. 


De koper dient Label 123 hiervan per ommegaande via email ([email protected]) op de hoogte te stellen.
Graag horen wij wat de reden is van het terugzenden. U bent dit niet verplicht maar wij stellen dit wel op prijs. De artikelen welke worden geretourneerd dienen binnen 14 dagen na melding aan Label123 te worden geretourneerd. 


Het retourrecht geldt ook als als u het product heeft uitgepakt en/of heeft uitgeprobeerd. Wij begrijpen dat een product uit de originele verpakking moet worden gehaald om goed te kunnen beoordelen, passen en/of uitproberen. Bij retournering dient het artikel wel ongeschonden en weer netjes ingepakt retour worden gezonden, in de originele verpakking, naar Label123. Als er aantoonbare slijtage of schade is opgetreden dan zijn wij  gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze schade moet ontstaan zijn doordat de u als consument meer heeft gedaan met het product dan nodig is om te beoordelen of uitproberen.


De verzendkosten voor het retour sturen van het artikel of artikelen zijn voor rekening van de koper.
Indien de koper een bestelling deels terug stuurt waardoor de totale orderwaarde onder de €60,-komt, zullen wij de door ons gemaakte verzendkosten in mindering brengen op het terug te storten bedrag.
Indien Label123 het artikel of artikelen goed heeft ontvangen, dan stort Label123, binnen 14 dagen, het aankoopbedrag retour op de rekening van de koper.

 

Het terug te sturen artikel of artikelen moet voldoende gefrankeerd zijn. Label123 is niet verantwoordelijk voor schade of niet aankomen tijdens de retourzending. Wij adviseren dan ook om altijd gebruik te maken van verzending met een track en trace code. 


Retouren dient u op te sturen naar:
Label123 Wonen en Lifestyle
Wisboomhof 17
3371 HZ Hardinxveld-Giessendam


Voor vragen en/of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen via de mail op [email protected] of per telefoon op werkdagen van 09:00 tot 15:00 op nummer 06-42908048.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »