Houten krukjes

Houten krukjes zijn echte alleskunners in je huis. Kan je ergens niet bij, heb je een bijzettafeltje nodig, wil je even zitten of hebben je kinderen een stoeltje nodig? Een houten krukje kan je echt overal voor gebruiken! We komen ze trouwens ook tegen als nachtkastje, als tafeltje voor een mooie bos bloemen of als vaste plaats van de kat. In elke keuken, woonkamer en kinderkameris er eigenlijk wel een plekje voor zo’n praktische sfeermaker.

Oude houten krukjes

We hebben altijd oude houten krukjes in onze collectie. Deze krukjes zijn echt oud (dus niet oud gemaakt) en daarmee ook echt uniek. Elk exemplaar heeft ook een nummer omdat er echt maar 1 van is. Doordat het om oude producten gaat hebben ze al aardig wat meegemaakt en een doorleeft karakter dat gelijk opvalt. Bij de oude houten krukjes moet je wel snel zijn want ze vliegen echt de deur uit. Niet gek natuurlijk omdat ze gelijk sfeer en karakter aan je woning geven en natuurlijk ook nog eens heel praktisch zijn.

Nieuwe houten krukjes

Onze favoriete merken hebben ook nieuwe krukjes. De nieuwe krukken hebben we in verschillende kleuren. Je kan natuurlijk ook een blanke kruk pakken en deze schilderen of dippen in de kleur die past bij de kamer waar je hem in gedachte hebt. Krukjes zijn trouwens ook heel handig in de gang, dan kunnen je kinderen (of jij) tenminste lekker zitten bij het veters strikken.

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »