Inspiratie (verkocht)

In de loop der jaren hebben we heel veel krukjes, bankjes en andere kleinmeubelen kunnen 'scoren' en aanbieden aan jouw als geïnteresseerde klant/koper. Hier onder vind je een selectie. Deze zijn helaas al verkocht maar mocht je op zoek zijn naar een dergelijk artikel stuur dan een mail naar [email protected]
Wij gaan dan voor je op zoek.

Heel gaaf zijn de oude chinees doorleefd krukjes en bankjes. Dit soort stevige krukjes zijn vaak wel 100 jaar oud. Leuk voor in de gang of als (bijzet)tafeltje naast je favoriete leesstoel in de woonkamer! 

Net zo leuk maar iets minder doorleefd zijn de 'gewone' houten krukjes. Zie jij ze als staan naast je bad met een brandend kaarsje en een glaasje wijn! We zien ze ook vaak aan het achtereind van een bed staan.

De krukjes en bankjes zijn, waar je ze ook zet, een pronkstuk/eyechatcher in je huis. Elk bankje dat we verkopen is een uniek stuk, met een aantal prachtige karakteristieke details. Deze krukjes zijn allemaal gemarkeerd door de tijd, weer en gebruik.  

Laat je inspireren door onderstaande artikelen en wie weet kunnen wij ook jouw blij maken met z'n gaaf kleinmeubel van Label123.nl.                                                                                          

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »