Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website Label123.nl, door de website te gebruiken, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer.

Alle informatie, foto’s en onderdelen van deze website zijn het eigendom van Label123.nl. Het is niet toegestaan deze informatie, foto’s en onderdelen te kopiëren en te gebruiken voor enige vorm van publicatie zonder schriftelijke toestemming van Label123.nl. Onderdelen die u kopieert om voor u persoonlijk te bewaren vallen hier niet onder, hier heeft u geen schriftelijke toestemming voor nodig.

Label123.nl doet haar uiterste best om de informatie op de website up-to-date te houden. De inhoudt van de website wordt dan ook regelmatig aangepast en aangevuld. Het is denkbaar dat de informatie op de site niet volledig is of fouten bevat. De prijzen zijn ondervoorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen.

Label123.nl mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder kennisgeving. Label123.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

De informatie die Label123.nl op haar website verschaft kan geen garantie geven wat betreft kwaliteit of kwantiteit voor het gebruik van de producten voor een specifiek doel.

Label123.nl is niet aansprakelijk voor informatie en webinhoud die zonder haar medeweten wordt verstuurd door gebruikers. Ook is Label123.nl niet verantwoordelijk voor de webinhoud en informatie van websites die op enige manier gelinkt zijn met Label123.nl. Als u via een link op de webpagina de website Label123.nl verlaat, neemt Label123.nl afstand van alle aansprakelijkheid.

Label123.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct dan wel indirect, die in verband wordt gebracht met de website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »