Betaalmethoden


iDEAL

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen via internet afrekenen. Via de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank kunt u met IDEAL electronisch betalen.

U hoeft zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, zoals u dus eigenlijk al gewend bent.

De betaling wordt doorgaans nog dezelfde dag nog verwerkt. Wij maken vervolgens uw bestelling klaar maken en zullen deze op korte termijn verzenden.


PayPal

Paypal is een internationaal online betaalsysteem. Om hier gebruik van te maken heeft u een PayPal account nodig, dit wordt gekoppelt aan uw bankrekening of creditcard nummer. Om te betalen met uw PayPal account heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig.
Een PayPal betaling is doorgaans dezelfde dag bij ons bekend, dit betekent dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen en klaar kunnen maken voor verzending.


Vooraf overmaken

Ook is het mogelijk om het geldbedrag naar ons over te maken vanuit uw eigen bank. Vergeet hierbij a.u.b. niet om het ordernummer te vermelden bij de omschrijving. U kunt het bedrag overmaken op: rekeningnummer NL41 RABO 012.35.45.404 tnv Label123 Wonen & Lifestyle te Hardinxveld Giessendam ovv het ordernummer.

Zodra de betaling bij ons binnen is nemen wij uw bestelling in behandeling en maken deze klaar voor verzending. Hoe lang dit precies duurt is afhankelijk van uw bank en methode die u kiest (overmaken via internet of via overschrijvingsformulier).

Betalingen vanuit het buitenland: 

Iban nr:  NL41 RABO 012.35.45.404

BIC/SWIFT: RABONL2U

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »