East of India

East of India is in 1991 gestart in Engeland. Tijdens een reis in Azië kochten de oprichters van dit bedrijf een handgemaakt houten varkentje als cadeau voor iemand. Dat cadeau werd zo goed ontvangen en zo populair dat er al snel een bedrijfje ontstond met handgemaakte producten. De producten van East of India worden nog steeds ontworpen in Folkestone Engeland. Het talent en vakmanschap geven de producten van East of India de unieke uitstraling en kwaliteit. Deze prachtige producten laten ons altijd glimlachen en er ontstaan gelijk ideeën om mooie dingen te maken met de collectie van East of India.

East of India stationary

In onze webshop en showroom voeren we de stationary collectie van East of India. Allemaal superleuke producten om dingen die al mooi zijn nog veel mooier te maken. Bekijk eens het masking tape, touwen lint in diverse kleuren en prints waar je van alles mee kan. Daarnaast hebben we ook labels, kaarten en stempels van East of India.

Lekker aan de slag

Met de producten van East of India kan je heerlijk aan de slag en kan je maken wat je maar wil. Cadeau’s worden extra feestelijk met lint, masking tape of een persoonlijk label en stempel. Elk product kan je echt op 1000 manieren gebruiken. Laat je creativiteit de loop en ga lekker aan de slag! Geen ideeën? Vraag het eens aan ons, wij hebben altijd wel ideeën bij elk product. Onze handen beginnen altijd al te jeuken als er nieuwe producten binnenkomen van dit geweldige merk.
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »