Puur Zeep

Puur Zeep is een Nederlands merk dat echte pure zepen maakt. De zeep bevat geen conserveringsmiddelen, is plantaardig en natuurlijk zonder dierproeven gemaakt. In deze gedachte past het ook dat ze het samenstellen van het eindproduct door medewerkers van een sociale werkvoorziening laten doen. De zeepjes hebben een stoer jutte koord en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, geuren en vormen. Wij zijn gek op deze heerlijke zeepjes en onze klanten beginnen ook al verslaafd te raken aan Puur Zeep.

Puur Zeep voor jezelf of als cadeau

De zeepjes kan je leuk decoratief ophangen of neerleggen. Een romantische en toch stoere decoratie voor op het toilet, in de badkamer of gewoon decoratief in de kamer of in de keuken. Je kan ze gebruiken als decoratie of ook gewoon lekker gebruiken. De zeepjes hebben heerlijke geuren en soms natuurlijke “spikkels” erin zoals rozenblad, rozemarijnsnippers of cranberrypitjes. Door de aantrekkelijke prijs is dit ook echt leuk om cadeau te geven, aan iemand anders of lekker aan jezelf!

De voordelen van harde zeep

Door de jaren heen zijn we steeds meer vloeibare zeep gaan gebruiken. Waarom eigenlijk? De zeepjes van Puur Zeep bestaan voor 100% uit plantaardige materialen, vergelijk dat maar eens met je vloeibare zeep. Harde zeep bevat geen conserveringsmiddelen. Daar naast is het ook niet verpakt in een duur flesje maar gewoon los verkrijgbaar. Puur Zeep geeft geen geld uit aan chique verpakkingen maar concentreert zich liever op het maken van heerlijke zeep. Heb je nog vragen? Neem dan eens contact met ons op!
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »