Zusss stoere veterlaars - zwart

€149,95 €99,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: -

Stoere zwarte Zusss veterlaarsjes

De nieuwe stoere laarsjes zijn van ECHT leer en je combineert ze ook gemakkelijk met de nieuwe Zusss collectie! Een echte musthave die stoere laarsjes... En weet je, de schoenmaten zijn ook echt de maten!

Laarsjes van ECHT leer
Deze leren Zusss laarsjes zijn aan te rijgen met veters middels een rij van acht veteropeningen. De schoen heeft een ronde neus en een dikke zool, zowel aan de voor- als aan de achterkant. Gemakkelijk aan en uit te doen vanwege de ritssluiting. Strik de laarzen helemaal dicht voor een strakke, stoere look en laat een aantal vetergaatjes aan de bovenkant open voor een nonchalante look. Het veterlaarsje heeft ronde veters in dezelfde kleur als het laarsje.

Deze laarsjes geven elke outfit een stoere uitstraling. Strik ze helemaal dicht voor een strakke, stoere look en laat een aantal vetergaatjes aan de bovenkant open voor een nonchalante look.

 

Te verkrijgen in kleur zwart in de maten 37 t/m 41

 

  • Maat: 37 - 41
  • Materiaal: leer
  • Kleur: zwart
  • Onderhoud: Spray ze voor gebruik in met een beschermende spray die geschikt is voor leer.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »